Tänker fortsätta tycka synd om mig själv och äta tröstmat. Gårdagen spenderades med en ton tidningar, en dator, en fleecefilt och en miljon kuddar i sängen. Med denna underbart goda choklad, vegansk, ekologisk, brittisk. Kan det bli bättre? Den är så snygg dessutom. 
Är man sjuk ska man äta kycklingsoppa, det vet ju alla som ser på amerikanska serier och filmer. Sagt och gjort, det blev en kryddig kyckling- och nudelsoppa. Fräs en gul lök och lite vitlök med lite sambal oelek, en tumme riven ingefära och slantade morötter. På med ca 1 liter hönsbuljong och en burk kokosmjölk, låt det koka upp. Tillsätt kyckling i bitar, låt det sjuda i 10 minuter. När det är tre minuter kvar, häll i tre paket något krossade nudlar (för att undvika det här med att en såsig nudel slår till en på hakan och gör att man känner sig snygg och inte alls slafsig sedan när man äter). När det var en minut kvar hällde jag på frysta sockerärtor. Tillslut, rör ner ca 1,5 tsk fiskolja och lite citronsaft to taste. Kryp ner i soffan och njut.
I skolan idag ....
Krya på mig :(

Är man sjuk ska man äta kycklingsoppa, det vet ju alla som ser på amerikanska serier och filmer. Sagt och gjort, det blev en kryddig kyckling- och nudelsoppa. Fräs en gul lök och lite vitlök med lite sambal oelek, en tumme riven ingefära och slantade morötter. På med ca 1 liter hönsbuljong och en burk kokosmjölk, låt det koka upp. Tillsätt kyckling i bitar, låt det sjuda i 10 minuter. När det är tre minuter kvar, häll i tre paket något krossade nudlar (för att undvika det här med att en såsig nudel slår till en på hakan och gör att man känner sig snygg och inte alls slafsig sedan när man äter). När det var en minut kvar hällde jag på frysta sockerärtor. Tillslut, rör ner ca 1,5 tsk fiskolja och lite citronsaft to taste. Kryp ner i soffan och njut.

I skolan idag ....

Krya på mig :(
Kommentera